به گزارش سلام لردگان، ?سيدراشد جزايري? افزود: چهار اکيپ از اين مجموع در شهرستان شهرکرد، سه اکيپ در بروجن، سه اکيپ در شهرستان لردگان، و چهار اکيپ در شهرستان هاي اردل، فارسان، کيار و کوهرنگ و يک اکيپ استاني نيز بر مراکز توليد و توزيع مواد غذايي چهارمحال و بختياري نظارت مي کند.
وي اظهارداشت: اين اکيپ ها متشکل از 40 کارشناس و بازرس بهداشت محيط، مسئول کميته هاي پايش و ناظران شهرستاني است که از 10 هزار و 115 مرکز تهيه و توزيع مواد غذايي و 2504 مکان بازرسي مي کنند.
جزايري با بيان وجود 121 مرکز پذيرايي بين راهي در چهارمحال و بختياري، ادامه داد: اين مراکز در طول اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي، روزانه سه بار بازديد مي شود.
مدير گروه سلامت و بهداشت محيط کار مرکز بهداشت چهارمحال و بختياري ادامه داد: براين اساس، اکيپ هاي بهداشتي روزانه از 561 مرکز و مکان بازرسي مي کنند.
طرح بسيج سلامت نوروزي از اول اسفندماه در چهارمحال و بختياري آغاز شده و تا 15 فروردين سال آينده ادامه دارد .
منبع: ايرنا،